Який ваш улюблений трот? Мій – це «Наполеон». І я його готую всього за 20 хвилин!!!
Хочете дуже смачний трот приготувати за маленьки проміжок часу? Всього 20 хвилин і Наполеон готовий! Найпростіший рецепт який я коли набудь готувала. Обов’язково приготуйте, будете задоволені!
Індігрієнти:
Печево «Вушка» близько
800 -1000 грамів
Молоко коров’яче – 1
літр
Мука – 6 столових ложок
Яйця курячі - 4 штуки
Ванільний цукор – на
кінчику ножа
Вешкове масло -150
грамів
Готування:
Перше що потрібно
зробити це змішати основні індігрієнти: яйця цукор ванільний цукор, борошно.
Потім влити в каструльку молоко і додати замішану масу туди. Мішати тори манну
масу поки не вийде густий ароматний смачний крем. Отриманий крем остудити та
вмішати до нього вершкове масло, все добре перемішати блендерром ( можна і в
ручну аде буде довще)
Далі доходим до етапу
збирання «коржів». Потрібно глибока форма або звичайне блюдо для торта. Кожне
печево «Вушко» мочаєм в отриманий крем та кладемо на поверхню. Залишити кілька
печив на присипку. Коли все печево викладене потрібно покришити відкладені
вушка в мілку стружку та щедро посипати наш торт. Смачного! Можна переходити до
поїдання!