Який ваш улюблений трот? Мій – це «Наполеон». І я його готую всього за 20 хвилин!!!

 

Хочете дуже смачний трот приготувати за маленьки проміжок часу? Всього 20 хвилин і Наполеон готовий! Найпростіший рецепт який я коли набудь готувала. Обов’язково приготуйте, будете задоволені!

Індігрієнти:

Печево «Вушка» близько 800 -1000 грамів

Молоко коров’яче – 1 літр

Мука – 6 столових ложок

Яйця курячі -  4 штуки

Ванільний цукор – на кінчику ножа

Вешкове масло -150 грамів

Готування:

Перше що потрібно зробити це змішати основні індігрієнти: яйця цукор ванільний цукор, борошно. Потім влити в каструльку молоко і додати замішану масу туди. Мішати тори манну масу поки не вийде густий ароматний смачний крем. Отриманий крем остудити та вмішати до нього вершкове масло, все добре перемішати блендерром ( можна і в ручну аде буде довще)

Далі доходим до етапу збирання «коржів». Потрібно глибока форма або звичайне блюдо для торта. Кожне печево «Вушко» мочаєм в отриманий крем та кладемо на поверхню. Залишити кілька печив на присипку. Коли все печево викладене потрібно покришити відкладені вушка в мілку стружку та щедро посипати наш торт. Смачного! Можна переходити до поїдання!