Сода та лимон рятують сотні життів щорічно. Користь поєднання:



сода

Лимон – ось що потрібно вживати для нашого здоров’я! А в поднанні зі звичайною харчовою содою він має надзвичайний ефект!


Хто б знав, проти пухлин допомагає звичайна харчова соба з лимонним соом 

Починаючи з 1970 року по недавний час було проведено більше двадцяти лабароаторних експериментів, якими довели чудодійну силу лимону. Згідно них  лимон руйнує пухлинні клітини. Ще й в 12 типах пухлинних клітин! Він не дає розвиватись метастазам в інших тканинах організму. Якщо порівняти дію лимонного соку з дією інших препаратів то це виявляється в 10 000 разів сильніше, ніж такі препарати як адриамицин. Лимон виявився ефективніший навіть за хіміотерапію!

Чому потрібно вживати саме лимонний сік?

Хоча лимонний сік і кислий, але після його вживання в шлунку утворюєься не кисле середовище а лужне.  Він полегшує травлення, запобігає таким хворобам як запор, нудота, кислотний рефлюкс, печія, допомагає при здутті живота. Завдяки лимонному соку можна запобігти каменям в нирках. Деякі види каменів можна розчинити лише вживаючи трошки лимонного соку щодня. Так що, якщо у вас є схильність до утворення каменів в нирках, у вашій місцевості погана вода завдяки якій може утворюватись пісок в організмі? Вживання лимонного соку буде не зайвим і може вирішити ці проблеми. В лимоні високий вміст вітамінів В і С завдяки чому він є природним антисептиком.

 В лимоні містяться лимоніїди, як і у деяких цитрусових, фітохімічні з’єднання які володіють анти-концерогенними властивостями. Лимон не тільки може вивести канцерогени з вашого організму так і збалансувати рівень рН-рівень.в організмі.

 Антимікробний ефект лимну.

Завдяки тому, що лимони мають в собі високий вміст вітаміну С, він володіє антимікробною дією, завдяки чому може запобігати бактеріальним і грибковим інфекціям.

Лимон може бути ефективним проти глистів. Тобто може допомогти усунути паразитів і черв’яків в нашому організмі. 
Лимон допомагає регулювати рівень артеріального тиску. Також він виступає потужним антидепресантом. 

Вживай лимон та бужеш мати завжди хороший настрій.

 Рецепт для залуження організму
200 мілілітрів щойно вичавленого лимонного соку змішати з одною ложкою харчовоє соди ( її можа придбати в будь-якому продуктовому магазині) можна розвести суміш динстельованою чи кип’яченою водою. Цей напій потрібно пити перед сніданком на голодний шлунок. Оздоровчий напій готовий. 
Перед вживанням обов’язково проконсультуйтесь зі своїм лікарем.