Ягоди шипшини діють краще за парацетамол. Рецепт чаю із шипшини, що ставити на ноги


користь шипшини

Частіше всього ми довіряєм своє здоров’я таблеткам. А як же традиційні народні рецепти які підготувала нам сама матінка природа? Рослини які допоможуть від майже усіх хвороб ростуть у нас під носом. Далі про це в статті.

Шипшина, що може нам дати цей на перший погляд дикий чагарник? Виявляється шипшина це подарунок для нашого здоров’я і ось чому. 


користь шипшини

Плоди шипшини це джерело антиоксидантів та що найголовніше вітаміну С.
Хто міг подумати що шипшина багата на магній чим і допомагає боротися з застудними захворюваннями. 

Дослідження показали, що шипшина бореться з запаленнями суглобів та захищає від пошкоджень хрящову тканину в нашому організмі. 

Цікаві факти про шипшину:

В журналі Australian Family Doctor,  були опубліковані дослідження, згідно яких порошок з шипшини допомагає від багатьох хвороб, таких як: запальні захворювання кишечника, ревматоїдний артрит, остеоартроз.


шипшина

Було вибрано групу  людей які хворіють артритом. 287 людей пройшли досліди, під час яких вживали порошок подрібненої шипшини. За ними пильно спостерігали вчені щоб виявити побічні дії шипшини. Однак нічого не було виявлено. Тобто шипшина приносить лише користь нашому організму.

Також є дослідження що плоди шипшини піднімають імунні сили організму.

Шипшина має також багато інших корисних властивостей.
Рецепт:

2,5 грама подрібнених плодів шипшини залити 150 мл гарячої води. Потрібно щоб настій трохи настоявся. Теплий настій шипшини потрібно пити 2-3 рази на день.

Стаття несе інформаційний характер. Перед вживанням обовязково потрібно проконсультуватись з лікарем.