Все зайве з кишечника піде, очищення від токсинів завдяки одній ложці цього напою



Ми зібрали сотні оригінальних привітань у прозі та віршах для іменинників різного віку та статі. Крім того, у нас представлені смішні побажання та анекдоти, які створять веселу атмосферу свята.

Окрім текстів, на сайті ти знайдеш величезну підбірку тематичних картинок та гіфок для привітань. Обирай будь-яке зображення або завантаж своє фото - ми допоможемо створити неповторне вітання з Днем народження для будь-якого іменинника!


Для краси і здоров’я нашого тіла організм потрібно очищати. Очищити органім це посильна задача для кожного. То ж допоможімо нашому організму очиститись. Для того щоб всі його функції працювали нормально.


Цей дієвий рецепт допоможе вам очистити ваш організм в домашніх умовах і почувати себе добре.


Склад: 

Чорнослив без кісточок – 150 гр.

Родзинки (ізюм) – 150 гр.

Гаряча вода ( окріп) – 5 чашок.

Як приготувати:
Потрібно закіпятити п’ять чашок води, далі туди додати ізюм і чорнослив і дати покипіти приблизно хвилин 15. Після чого приготовленій суміші потрібно дати настоятися.


Вживати по дожці цієї рідини щодня перед вживанням їжі. І побачите результат, як вийдуть всі токсини з вашого організму. Доречі це ефективний засіб від запору. Адже тдуже багато токсинів зберігаються в кишечнику.
Завдяки даному настою можна втратити зайву вагу та очистити організм. З кожним днем ви будете себе почувати краще і здоровіше.


УВАГА!!! ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР.  Перед вживанням проконсультуйтесь зі своїм лікарем! 


Бажаємо Здоров’я!