Чому потрібно їсти мед перед сном, із організмом відбуваються чудові речі.Допомагає у всіх випадках!



Користь меду
Мед – це ваше здоров’я! Їжте мед перед сном і буде вам щастя!Що ж відбувається з організмом, якщо вживати цей цілющий еліксир перед сном ?
Ще з давніх давен в китайських і індійських текстах говорилось про користь меду. Рекомендувалось їсти його перед сном для покращення самопочуття та загального стану здоров’я. 
Якщо комбінувати мед з іншими продуктами можна дізнатися про багато цілющих властивостей меду. Ми скомбінувати мед з іншими продуктами і знайшли багато дивовижних його властивостей які перечисленні нижче.
1.  Мед рятує від безсоння. Якщо вживати мед пред сном він розслабляє сприяє виробленню мелатоніну  гормону сну.  Це громон що нормалізує ритми організму, має антиоксидантну дію, сприяє розслабленню та народженню здорових дітей.
2.  Дивовижно, але мед спалює жир! Фахівець з харчування та хімік- ботанік Майк Макіннес говорить, що люди які займаються спортом і вживають регулярно мед спалюють набагато більше жиру ніж ті люди що просто займаються спортом.
Мед лікує печінку. Під час сну цей орган оновлюється, тому якщо приймати на ніч мед і гарбузовий сік у пропорції один до одного то можна вивести токсини та  налагодити обмін речовин.
3.  Зміцює імунітет та сили організму. Часник і мед - сильний імуностимулятор. Потрібно очистити часник, залити медом і залишити настоюватись.  По чайній ложці цього настою і ваш імунітет скаже вам дякую. Допомагає від вірусів і бактерій, відмінно справляється з кашлем.
4.  Баночка води з лимонним соком і ложка меду зарядять вас енергією на весь ден. Спробуйте цей чудовий рецепт і у вас буде багато сил і бадьорий настрій.
Ці всі власності має тільки натуральний мед.