Досі довго і нудно випарюєте капусту на голубці?! Як зробити це швидко і не витрачати свій дорогоцінний час? Далі в статті.


Голубці українська страва, яку полюбляють усі! Тільки виходять смачними вони не у всіх господинь. Багато навіть не наважуються їх готувати тому що це дуже довго і нудно.


Довгий процес готування голубців відлякує молодих господинь які бояться обпекти руки окропом, чи не вміють парити капусту, тому вони відмовляються готувати цю смачнючу страву.

Як же прискорити цей процес і не зашкодити своєму здоров’ю?

Нічого варити не треба! Просто поставте капусту в морозилку і залишити там приблизно на 6 годин. Коли прийде час готувати голубці дістаєм капусту з холодильника та відділяєм листки від качана. 

Листки стали м’які і тепер добре підходять для загортування туди начинки.
Голубці вийдуть м’які і ніжні, вашим домашнім або гостям дуже сподобаються і всі неодмінно похвалять хорошу господиню!