Мій дід майже ніколи не вживав таблеток, а від простуди лікував себе хріновухою ..


Мій дід майже ніколи не вживав таблеток, а від простуди лікував себе хріновухою, наливаючи великий стакан додавав чайну ложку перцю та солі і випивав за раз, добре обідава та лягав у ліжко. Коли просипався все як рукою знімало. Також він робив так і при проносі, а інколи просто випивав чарочку за сніданком, тому що було смачно.

І я також завжди маю у підвалі бочечку хріновухи. З часом я почав помічати, що чарочка хріновухи, покращує роботу жовочного, покращує апетит, додає енергії та настрою.
Чудово допомагає коли промок, перемерз або при звичайній простуді. Люди з дідового села казали що вона чудово допомагає при ревматизмі.

Рецепт Хріновухи діда:

250-350 г коренів хрону, 1л горілки, 2 столові ложки меду, столову ложку чорного та червоного перцю.

Спочатку хрін потрібно детально промити, покласти у банку, покласти мед, додати перець, перемішати, долити горілку. Зберігати у темному та холодному місці мінімум 3 місяці, щоб добре вийшло потрібно багато чекати, ще краще на пів року, тоді вона буде прозорою та дуже корисною.